carre65

Alla inlägg under mars 2013

Av carre - 5 mars 2013 17:27

men väl en halv dag i stan med dottern, som fick sig lite nya vårkläder och skor. Tror hon blev nöjd. Jag är också nöjd, har en ny mobil efter toalettolyckan, har dock ej fått igång den ännu. Köpte en lekboll till Artur, ska bli så roligt när Maddes lille Wille kommer i april, då lär dom busa skiten ur sig. Oj, oj, oj, stackars Bönan. Kan ju inte byta henne mot Petter (som jag hade tänkt) eftersom hon får kolik vid plötsliga foderbyten ( minst ett par veckors övergång), så hon får stå ut med småhingstarna, kanske hon går ner något kilo. Nu har jag satt på mig de för små stövlarna för att stappla runt i en stund. Må gott!

Av carre - 5 mars 2013 08:23

Ska nu gå med dom inne tills dom känns bra nog att rida i. Gick omkring typ tjugo minuter igår och det kändes ok, undrar om jag ska rida i dom och bara nylonstrumbyxor? Då blir det inte blodstopp lika fort.

 

Av carre - 4 mars 2013 20:43

Tog mina nya (fem år i garderoben - aldrig ridna i) snygga ridstövlar, som jag red i ca tio minuter. Blodstopp! Fan, jag måste nog gå in dom hemma först. Petter kändes fin tyckte jag. Tog några galoppfattningar i början av passet så att han inte skulle hinna bli trött. Fick till en bra fattning, men ibland känns det som att rida en ardenner. Han är så tung i kroppen och blir fort trött. I övrigt jobbade vi med skänkelvikningar, tycker dom går bättre nu. Bilder på stövlarna kommer senare, orkar inte nu. Det är inte bara Petter som är tung i kroppen och fort blir trött.

Av carre - 4 mars 2013 10:19

...eller inte...

  mjuk snö överst och blankis under.

Av carre - 4 mars 2013 09:36

trött, huvudvärk och sängläge nästan hela helgen. Trist! Lyckades dessutom tappa mobilen i toan.


Av carre - 3 mars 2013 08:23

Tycker det är så snyggt med vita och cremefärgade ridjackor, men skulle aldrig kunna köpa en. Varför? Hur bär man sig åt för att hålla den ren. Jag har prövat med vita tröjor, men tre sekunder efter den är på har jag smutsat ner den. Vilka människor är det som kan ha ljusa färger utan att smutsa ner dom på en gång. Är det sådana som  har stallskötare och hästskötare, som inte behöver vara i närheten av hästen förrän de ska rida? Eller är det mig det är fel på? Har dom kanske en annan jacka utanpå först, som dom tar av sig när dom ska rida? Ja, inte vet jag, men jag vet att ljusa färger inte är för mig. Brunt blir bra, det är "min" färg.

 

Petter är också en liten lortgris

   

Av carre - 2 mars 2013 21:20

Jag är glad att jag tog in hästarna, annars hade dom blåst bort vid det här laget.

      och det vore ju riktigt synd, jag tycker ju så mycket om dom.

Av carre - 2 mars 2013 16:36

Skulle häromdagen leta rätt på saknade grannar på facebook, men kunde inte hitta dom (efternamnet kan stavas med e eller ä, jag chansade på ä) däremot hittade jag deras son. Han var sig helt lik, till och med gubben höll med. "Det måste vara han". Jag talade om vem jag var och vi hade bott grannar där och där, och ville han bli min "vän". Till svar fick jag "jag har inte bott där din jävla kuksugare". Och så var det något om en polisanmälan.... blir fan mörkrädd.

Ovido - Quiz & Flashcards