carre65

Alla inlägg under maj 2013

Av carre - 24 maj 2013 07:15

- var det inte smörgåstårtan som orskade illamåendet, för inatt har jag kräkts. Det känns ju bra det, så jag kan äta ALL smörgåstårta nästa gång det beger sig. Får se hur den här dagen blir.


- har jag fått mig en skugga som låter ganska mycket - Arwen alltså, hon följer mig all over, till och med om jag lägger mig i Mikkes säng där hundarna är så kommer hon. Kan säga att Mikke är lite avis, han är ju van att hundarna följer honom, han har även försökt tvångskela Arwen. Igår (innan jag blev sjuk) satt vi i soffan uppe, jag skulle gå ner och hämta en grej och då tog han Arwen och höll henne, men innan jag var nere hade hon slitit sig och var precis bakom mig. Gullig katt som inte följer strömmen utan MIG.

 

Av carre - 23 maj 2013 20:10

rida Petter nu på kvällen. När jag kom in i boxen ställde han sig i hörnet med rumpan mot mig, vilket ju inte är så kul. Lockade på honom och då vände han och kom, på med grimman och upp på stallgången. Borsta, kratsa och drog med handen längs ryggen, och oj då, han hade visst lite ont. Jag som trodde att han jävlades när han vände rumpan mot mig, men han visade ju bara att det inte var riktigt bra idag. Longerade kort stund i trav, inget driv. Han får sova med back-on-track inatt. Kanske har han träningsvärk efter gårdagen då vi klättrade lite. Och där kom jag av mig, Bönan skulle behöva röra på sig, men hon får vänta till imorgon.  

Av carre - 23 maj 2013 07:34

Tattarmätte Artur igår, och enligt den mätningen ska han bli runt 136 cm som vuxen. Får se hur väl det stämmer.

Av carre - 22 maj 2013 18:43

....så blev det smörgåstårta till middag också, men nu är den tyvärr slut.

Av carre - 22 maj 2013 10:23

Till frukost blev det smörgåstårta, till lunch blir det ..... smörgåstårta. Får se vad det blir till middag.

Av carre - 21 maj 2013 21:00

Och den dagen spenderade jag med Elin och Fredric som tränade i Ånge, lika givande som vanligt, jag lär mig jättemycket av att se på träningar. Det blev också ganska tydligt att Fredric och Petter faktiskt är vääldigt lika i humöret. Kvällen var vikt åt födelsedagsbarnet, smörgåstårta och släkt/vänner. Dessutom fyller faktiskt Artur ett år idag, så imorgon ska tattarmäta Artur, gjorde det på Bönan och där har det stämt.

Av carre - 21 maj 2013 07:50

Ja, Bönan fick komma ut en sväng. Det var som en annan häst, hon hade tryck och gick på tygeln HELA passet. Hoppas verkligen att det är något som är här för att stanna för det är hög tid att det blir ordning på grejorna. Må riktigt gott!

Av carre - 20 maj 2013 07:28

Jag vet att man inte ska gnälla på solen, och jag gillar den men vill gärna vara i skuggan. Idag är det molnigt så förhoppningsvis orkar jag rida idag. Men först ska jag bara...  

Ovido - Quiz & Flashcards