carre65

Alla inlägg under februari 2013

Av carre - 22 februari 2013 07:25

Vi gick ut hårt redan från början, och då menar jag tempot. Högre tempo, snabbare reaktioner och oj vad jobbigt. Petter kämpade på och blev väldigt trött mot slutet. Skänkelvikningar och grundridning stod på schemat. Det var roligt att kunna göra halvhalter och halter med omedelbar respons, där har vi ju haft problem med att han tar alldeles för många steg innan det händer något. En annan rolig sak var att han inte är lika svettig efter ett hårt pass.

Av carre - 21 februari 2013 14:37

Red bort och hem idag, och då blev det mycket jobbigare. Orkade inte med sitt vanliga tempo på hemvägen. Skritt och trav blev det, och då blev det ordentlig skritt, inte takt.

   

Av carre - 21 februari 2013 07:07

Så jävla snyggt! Skulle passa Petter perfekt.

 

Av carre - 21 februari 2013 06:58

Verkar vara i en svacka, är så jävla trött - hela tiden, mer än normalt. Kan man bli vårtrött innnan våren kommit?

Av carre - 20 februari 2013 15:50

idag kom två broscher som jag ska ha när vi nu börjar tävla.

   

Av carre - 20 februari 2013 15:47

Bebis har magkatarr och vill inte äta, var till veterinären igår och dom sa att vi (läs jag) skulle tvångsmata henne fem gånger om dagen med specialfoder. På Bebis får man trycka det ner i halsen medan Doris och Malin står och dreglar.

   

Av carre - 20 februari 2013 15:41

Idag var det Petters tur. Red tillsammans med Kent eftersom den jag skulle rida med visst fick en häst i knät, och inte mår så bra. Tränade på det Elin sagt, tyckte det gick bra. Fick loss honom i sidorna och efter det kändes han som den guldhäst jag vet att han är. Efter ridningen skulle vi då stretcha, inte det lättaste då han inte samarbetar något vidare. Måste ta hjälp en någon erfaren häststretchare.


Vår egen cowboy-Kent - alltid redo för en ridtur! Detta ska vi göra om varje vecka har vi bestämt.


Söta Prinsen hade lite bråttom    

Av carre - 19 februari 2013 14:30

Har hittat ett ställe i danmark där man kan designa sitt eget pannband, eller välja någon av deras designer. Beställde för  någon månad sedan, men har ej fått dem ännu. Dom görs efter beställning och därför är det längre leveranstid.

       

Finns på Skaerlund.dk

Ovido - Quiz & Flashcards