carre65

Alla inlägg under februari 2013

Av carre - 9 februari 2013 13:56

Borstade och kratsade på lille Artur, som skötte sig såå bra. Stod uppbunden på gången. Lät vild-Doris följa med på träningspromenad. Det var roligt. Artur hade inga problem att gå hemifrån, han småtravade och tyckte det var jättespännande, han har ett fint steg, och är stark, har ont i armen nu. Doris sprang bakom och framför och var väldigt ivägen, han ville busa med henne. Det är likabra han vänjer sig på en gång. Gick förbi grannen, så att han fick titta på fåren, hade inga problem med att gå förbi - bravo.


Svårt att ta fina bilder, men han ett jättefint litet huvud

      manen ska få bli lång, hade jag tänkt

  han har en gul hästs ögon    

Av carre - 9 februari 2013 13:56

 

Av carre - 9 februari 2013 13:54

Det här måste bebis-hund ha på sig när det är kallt ute, nästan som att ha småbarn igen.

 

Av carre - 9 februari 2013 07:39

helt för sig själv, är ju inget man är van med. Petter var lugn och fin, lydig. Kände sig lite ensam en gång då han gnäggade, jag kände mig också ensam men jag brukar inte gnägga då. Ok, ensamt ridhus, fin häst, det är nu vi ska - ja, vad. Jag har ju ingen fantasi. Försökte tappert hitta på roliga övningar som skulle leda fram till galoppen. Och galoppen - inga sparkar idag heller!


I natt drömde jag för andra gången att min ena öra ruttnade och föll av. Intressant.

Av carre - 8 februari 2013 08:27

Båda hästarna hade sovit gott, och sträckte på sig när jag kom. Ihopsläppet gick väldigt bra, de verkar trivas ihop och jag tänkte låta Bönan motionera sig själv resten av veckan så att Artur kan boa sig i lugn och ro.

               

här kan man se att han tuggar för att visa underläge, det är därför man inte ska tugga tuggummi när man håller på med hästar.      

Av carre - 7 februari 2013 18:54

Ja, han hade jag tänkt rida innan Artur skulle komma, men jag var väl så stressad att jag glömde sadeln. Ja, ja. Han fick löshoppa istället, det tyckte han om - flög över 80 cm! Hejja Petter!

Av carre - 7 februari 2013 18:48

Electras Epic Exalibur heter han men till vardags får det bli Artur, efter han som höll i svärdet. Till färgen är han gulsvart, samma färg som Dollar (som stod hon mig ett tag), han är faktiskt ganska lik henne i övrigt också. Han är en welsh av cobtyp och beräknas bli en c-ponny. Hans pappa tävlar LA i hoppning. Hans farfar är ingen mindre än Aritzo som stod hos Elin för några år sedan. Världen är liten och cirkeln är sluten, eller vad man ska säga. Jättesöt såklart, Bönan undrar varför han tuggar hela tiden, tänderna klapprar (föl gör så för att visa underläge). Ja, han känns helt rätt för mig. Bättre bilder i framtiden men en liten glimt får ni.

 

Av carre - 7 februari 2013 06:50

kommer han, den nye familjemedlemmen - så spännande! Man ska ju inte köpa häst utan att se dom först, men jag har typ alltid köpt dom osedda (föl). Den enda hästen jag provred, hade på ATG-klinik, var den det gick sämst med. Ja, ja. Petter beställde jag redan när han låg i  magen - så han är som gjord för mig. Bönan såg jag på hästnet, och direkt jag såg henne ringde jag, medan telefonen ringde skrek jag till gubben att nu köper jag en ny häst. Dom gångerna gick det bra, hoppas det gör det nu med. Massor av kort kommer under morgondagen.

Ovido - Quiz & Flashcards