carre65

Alla inlägg den 15 januari 2013

Av carre - 15 januari 2013 17:14

Skulle lämna in bilen på verkstaden klockan tio, vilket är för tidigt för mig som vill sova några timmar till. När jag ändå var vaken tog jag tag i hästarna. Frös så hemskt och försökte värma mig under täcket, men hann aldrig bli varm så skulle ju sonen komma hem och vara hungrig. Egentligen skulle vi hämta bilen vid tre, men eftersom dottern skulle vara kvar i Gällö tänkte jag att det blir bra om vi hämtar bilen vid fem. Men nej, för då skulle gubben prata med mekken och han slutade då vid fyra. Avbryta matlagningen och sätta sig i bilen. Hämta bilen. Åka hem. Fortsätta laga mat. Då ringer dottern och ska hem - NU. Hämta dottern. Hem. Äta. Åt minst två pannkakor för mycket. Blä

Av carre - 15 januari 2013 17:10

Först ut var Petter, eftersom jag hade träningsverk efter gårdagen antog jag att även han hade det. Tog det relativt lugnt men mest trav. Nöjd.

   


Sen Bönan då, som måste ledas en bit bort innan jag kan kliva upp. Hon kändes fin och pigg men vi har ett problem (minst). När vi ska skritta, taktar hon och tar jag bara yttepyttelite i henne tvärnitar hon. Knepigt där.


   

Av carre - 15 januari 2013 06:48

Borta är det sociala småpratet vid frukostbordet, för nu är det internet och spel som gäller. Har ni det likadant?

 

Ovido - Quiz & Flashcards